Φώτης Ιωαννίδης: Μέχρι και με τον πρώην γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας επικοινώνησαν τα ΜΜΕ της χώρας

Είναι γνωστό ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έχεις τρελάνει του Πορτογάλους οι οποίοι κάθε μέρα τον αναφέρουν στις ειδήσεις, με το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας να είναι ακόμα δυνατό.

Όπως είναι γνωστό ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας τους τελευταίους μήνες, καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού.

Φυσικά από το ρεπορτάζ των πορτογάλων δεν θα μπορούσε να λείπει ο τραυματισμός που υπέστη στο 10ο λεπτό του φιλικού αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με την Γερμανία στο Μπορούσια-Παρκ, με τον επιθετικό του τριφυλλιού να χρειάζεται αναγκαστική αλλαγή λόγω ενοχλήσεων στο χέρι.

Το πορτογαλικό μέσο Record ήθελε να πραγματοποιήσει ένα πιο πλήρες ρεπορτάζ για τον στόχο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για αυτό τον λόγο επικοινώνησε με ειδικό αθλητικό ορθοπεδικό και πρώην γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας, Ενρίκε Τζόουνς, με την πιο σημαντική ερώτηση να είναι πόσο θα μείνει εκτός ο Έλληνας διεθνής και άμα θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι ο Ιωαννίδης έπαθε εξάρθρωση ώμου και για αυτό αποδεσμεύτηκε από τον υπηρεσιακό τεχνικό της εθνικής μας, Νίκο Παπαδόπουλο. Στην Ελλάδα ο άσσος των πράσινων θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στην Ελλάδα υπό την παρακολούθηση του ιατρικού τμήματος του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τον Τζόουνς, το χειρότερο σενάριο για τον Ιωαννίδη είναι να απουσιάσει δύο μήνες και να χρειαστεί χειρουργείο για την αποκατάσταση του τραυματισμού του. Αν ωστόσο η εξάρθρωση είναι πρώτου ή δευτέρου βαθμού, τότε ο ασθενής, συνήθως αναρρώνει μετά από 3 εβδομάδες ακινητοποίησης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News