Παναθηναϊκός παρασκήνιο: Οι λόγοι του «όχι» από τον Σάρι και η εισήγηση του Παπαδημητρίου
Τα ταξίδια του Αλαφούζου, το «όχι» του Μαουρίτσιο Σάρι και ο εκλεκτός του Γιάννη Παπαδημητρίου, Ντιέγκο Αλόνσο.
Αυτό ήταν, τέλος στο σίριαλ. Όπως γράψαμε πρώτοι, σήμερα Κυριακή θα έμπαινε τέλος στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι, για την οποία ο Παναθηναϊκός πάλεψε σχεδόν για δύο εβδομάδες. Γη και ύδωρ έδωσε στον Ιταλό προπονητή ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος ταξίδεψε και στην Ιταλία για να έχει προσωπική επαφή με τον 65χρονο προπονητή.
Η προσφορά ήταν εξαιρετική, ουδέποτε τέθηκε θέμα για αυτή. Το πρόβλημα του Σάρι ήταν άλλο: τα δύο σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ο Αλαφούζος τον διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καλύψει και να σταθεί ολάκερος ο οργανισμός στο πλευρό του.
Υπήρχε ενδοιασμός και για την ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά επ’ αυτού φαίνεται ότι ο 65χρονος προπονητής πείστηκε. Το θέμα ήταν τα οικογενειακά προβλήματα που δεν του επέτρεψαν να κάνει το βήμα στο εξωτερικό.
Μετά το «όχι» ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε το plan B. Σε αυτό ήταν ο Ντιέγκο Αλόνσο, ο Χαβιέ Αγκίρε και ακόμη ένα όνομα. Ο Αλόνσο ήταν εισήγηση του Γιάννη Παπαδημητρίου και αυτή τη φορά, σε αντίθεση με τον περασμένο Δεκέμβριο που ο Γιάννης Αλαφούζος τον παρέκαμψε και αποφάσισε μόνος του να πάει στη λύση Τερίμ, το αφεντικό του Παναθηναϊκού αποφάσισε να τον ακούσει. Έτσι, οι «πράσινοι» ελπίζουν σε έναν… νέο Αλμέιδα, για να βάλει τέλος στην 14ετή ανομβρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
