Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις συνεργάτες που φέρνει μαζί ο Ντίεγκο Αλόνσο

Ο Αλόνσο θα έχει μαζί του στον πάγκο τέσσερις συνεργάτες, με τους οποίους είχε δουλέψει σε προηγούμενες ομάδες του.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον νέο τεχνικό τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος σήκωσε μανίκια και ξεκίνησε την δουλειά με τους συνεργάτες του.

O άμεσος βοηθός του θα είναι ο Ιταλοαργεντινός Γκάμπριελ Ραϊμόντι, που έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε μικρές κατηγορίες της Ιταλίας κι ήταν δίπλα και στον αείμνηστο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς στην Μπολόνια. Παράλληλα, ο Ραϊμόντι ακολούθησε τον Αλόνσο τόσο στην εθνική Ουρουγουάης, όσο και στη Σεβίλλη.

Πρώτος γυμναστής και υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση θα είναι ο 39χρονος Γκιγέρμε Ροντρίγκες που συνεργάστηκε με τον Αλόνσο σε Μοντερέι, εθνική Ουρουγουάης και Σεβίλλη, ενώ είχε εργαστεί στο παρελθόν δίπλα σε Σκολάρι, Μενέζες και Μάγκατ.

Βοηθός του Ροντρίγκες στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, θα είναι ο Μαουρίτσιο Μαρκέτι, ο οποίος εκτός από γυμναστής θα έχει και τον ρόλο του δεύτερου βοηθού έχοντας συνεργασία με τον τεχνικό στην Πατσούκα και τη Μοντερέι.

Ο τέταρτος συνεργάτης του θα είναι ο Γκουστάβο Μετράλ, που ασχολείται με την ανάλυση αγώνων και με την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης κι είχε την ίδια θέση σε Πατσούκα και Μοντερέι. Από και πέρα, ο Γιώργος Μουντάκης θα παραμείνει προπονητής τερματοφυλάκων, ενώ απ’ τα μέλη που υπήρχαν ήδη στο προπονητικό τιμ, ο Δημήτρης Καπράλος θα συνεχίσει ως βοηθός φυσικής κατάστασης κι οι Δημήτρης Μπρούσαλης και Γιώργος Πολυμενέας θα παραμείνουν στο τιμ των αναλυτών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News