Αρης: Δίνει μάχη... για τον Κογιάδο

Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο ύψους 800.000 ευρώ ετησίως κι η περίπτωσή του έχει τεράστιες ομοιότητες με αυτή του Λόρεν Μορόν. Ο ίδιος θέλει να παίξει στην Μπέτις, ωστόσο η ισπανική ομάδα, με την οποία ο Αρης έκανε πολλές δουλειές πέρυσι, δεν τον υπολογίζει και συζητάει για την παραχώρησή του

Ο Αρης έχει αναθερμάνει το ισπανικό δίκτυο κι έχει ρίξει εκεί όλο το βάρος στις πρώτες κινήσεις που κάνει για να ενισχυθεί μεταγραφικά.

Οπως έγραψε σχετικά η SportDay, βρίσκεται σε επαφές και συζητήσεις με τον ατζέντη του Αλεξ Κογιάδο, αλλά και τους παράγοντες της Μπέτις σε μία προσπάθεια ν’ αποκτήσει τον 25χρονο δεξιό εξτρέμ, που
μετά τον δανεισμό του στη Σαουδική Αραβία, έχει μπει για τα καλά στα… ραντάρ του Αρη.

Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο ύψους 800.000 ευρώ ετησίως κι η περίπτωσή του έχει τεράστιες ομοιότητες με αυτή του Λόρεν Μορόν. Ο ίδιος θέλει να παίξει στην Μπέτις, ωστόσο η ισπανική ομάδα, με την οποία ο Αρης έκανε πολλές δουλειές πέρυσι, δεν τον υπολογίζει και συζητάει για την παραχώρησή του.

Δεν αποκλείεται να γίνει ανάλογο deal, αλλά θα πρέπει να πειστεί κι ο ποδοσφαιριστής. Γι’ αυτό ο Αρης έχει αρχίσει το πρέσινγκ, προκειμένου να βρει το σημείο-κλειδί και να καλύψει ένα σημαντικό κενό στο ρόστερ.

Ο Αρης μιλάει ακόμα και με τον αριστερό μπακ της Ράγιο Βαγεκάνο, Τσαβαρία, που έκανε γεμάτη χρονιά στη Λα Λίγκα κι είναι εξίσου δύσκολη υπόθεση, ενώ σε όλες αυτές τις συζητήσεις προσπαθεί να αξιοποιήσει και το δίκτυο του Ρενέ Ράμος, που είχε βρεθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος κι είχε μιλήσει για συνεργασία με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Φυσικά στο… τραπέζι έχει πέσει και πιθανή πώληση του Λόρεν Μορόν, καθώς υπάρχει πολύ έντονο ενδιαφέρον από ισπανικές κυρίως ομάδες (αλλά και αραβικές, τουρκικές). Στο μεταξύ ο Αρης είναι έτοιμος να κλείσει προετοιμασία στην Πολωνία, αφού νωρίτερα όλη η ομάδα θα πάει για μία εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο στην Πτολεμαΐδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News