Ηρακλής: Κρίσιμη μέρα, αναλαμβάνει τα ηνία ο Μονεμβασιώτης!
Αλλαγή σκυτάλης στον Ηρακλή, καθώς ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα συναντηθεί σήμερα με τον Στράτο Ευγενίου για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ – Ξεσηκωμός στον κόσμο, θα συγκεντρωθούν στις 18:00 στο Κατσάνειο
H αναμενόμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Ηρακλή έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του Γηραιού.
Στη διάρκεια της ημέρας, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης αναμένεται να συναντηθεί με τον Στράτο Ευγενίου για να επικυρώσουν την προφορική συμφωνία για την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών.
Ο Ηρακλής είναι έτοιμος να αλλάξει σελίδα και οι φίλαθλοι του έχουν δώσει ραντεβού στις 18.00 στο Κατσάνειο για να υποδεχτούν τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και να του στείλουν θερμό μήνυμα στήριξης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
