Παναθηναϊκός Μετραγραφές: «Ρέστα» για Δημήτρη Γιαννούλη

eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσφέρει στον 28χρονο ακραίο μπακ συμβόλαιο με απολαβές άνω του ενός εκ. Ευρώ και πιέζει για να τον κάνει δικό του.

Είναι δεδομένο πως απ’ τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννούλης επέλεξε να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Νόριτς και να αποχωρήσει, θα άνοιγε μεγάλη κουβέντα και στην Ελλάδα. Πόσω μάλλον δε, απ’ τη στιγμή που και οι τρεις μεγάλοι ψάχνονται γι’ αριστερό μπακ.

Στην παρούσα φάση πάντως, εφόσον ο 28χρονος μπακ αποφασίσει να επιστρέψει στη Super League 1, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχει πολύ σημαντικό προβάδισμα για να τον κάνει δικό του, καθώς έχει καταθέσει μία πολύ μεγάλη προσφορά. Ο Παναθηναϊκός έχει οριοθετήσει ως Νο 1 στόχο του εδώ και καιρό τον Γιαννούλη κι έχει μεταφέρει τα ανάλογα μηνύματα προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Οι πληροφορίες της SportDay μάλιστα αναφέρουν πως οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να δώσουν το πιο ακριβό συμβόλαιο που έχουν προσφέρει ποτέ σε αριστερό μπακ της ομάδας, το οποίο θα ξεπερνάει κατά πολύ το 1 εκατ. ευρώ και θα αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ.

Λογικό ως ποσό, δεδομένου πως οι αποδοχές του Γιαννούλη στην Αγγλία ήταν περίπου 1,1 εκατ. κι οι «πράσινοι» θα έπρεπε να τον δελεάσουν με μία μεγάλη προσφορά, αφ’ ενός για να προσπεράσουν τον εγχώριο ανταγωνισμό (η ΑΕΚ κι ο Ολυμπιακός έχουν εκδηλώσει αντίστοιχα ενδιαφέρον), αλλά και για να τον «ψήσουν» να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Γιαννούλης είχε μεταφέρει προ εβδομάδων πως προτεραιότητά του είναι το εξωτερικό, όμως προσώρας δεν βρίσκει τις προτάσεις που θα ήθελε, όχι μόνο οικονομικά, αλλά κι από πλευράς πρότζεκτ και στόχων. Ο Παναθηναϊκός τού υπερκαλύπτει και τα δύο σκέλη, όμως είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει πολύ χρόνο.

Η «πρώτη» για τη νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη το πρωί της Δευτέρας και με τον Μλαντένοβιτς στη Γερμανία με την εθνική Σερβίας, οι «πράσινοι» δεν έχουν αυτή τη στιγμή αριστερό μπακ πρώτης γραμμής, πέρα απ’ τον νεαρό Φικάι, ο οποίος θα ακολουθήσει την προετοιμασία και μπορεί να υποστηρίξει κι αυτή τη θέση πέραν απ’ τον ρόλο του αριστερού στόπερ.

Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής, ο Παναθηναϊκός θα εντείνει τα επόμενα 24ωρα την πίεσή του προς την πλευρά του Γιαννούλη, για να μπορέσει να αποσπάσει τη θετική απάντησή του. Υπάρχει, πάντως, συγκρατημένη αισιοδοξία στο «τριφύλλι» πως θα καταστεί δυνατό να ολοκληρωθεί το deal αν κι όλα θα κριθούν απ’ τον τελικό κύκλο επαφών που θα γίνουν τις επόμενες ώρες…

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News