Φώτης Ιωαννίδης παρασκήνιο: Τα ευφάνταστα δημοσιεύματα των Πορτογάλων και η πρόθεση του ίδιου του παίκτη

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Η ομάδα που έδειξε πραγματικά ενδιαφέρον για τον Ιωαννίδη και η τιμή πώλησης

Τις επόμενες μέρες ο διεθνής φορ αναμένεται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο από Πορτογαλία μεριά να παρουσιάζονται δημοσιεύματα που αφορούν την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη και τη -δήθεν- πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για την απόκτησή του.

Την ώρα που οι Πορτογάλοι… ξεπερνούν τον εαυτό τους με ευφάνταστα ρεπορτάζ για τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού, ας επαναλάβουμε ότι στην «πράσινη» ΠΑΕ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση από την Σπόρτινγκ και το μόνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι μόνο εικασίες.

Τα πορτογαλικά Μέσα «βομβαρδίζουν» με ειδήσεις για τον Ιωαννίδη, αλλά ό,τι κι αν λένε, ό,τι κι αν γράφουν η αλήθεια είναι μία: ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον παίκτη και επίσης ο ίδιος ο Ιωαννίδης δεν τρελαίνεται για τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, αλλά ούτε για τη Λιλ.

Αυτό που έχει συζητηθεί είναι πώς όταν έρθει η ώρα και είναι σωστές οι προϋποθέσεις για μία ενδεχόμενη πώληση, θα μελετηθούν τα δεδομένα που θα προκύψουν.

Αν ερχόταν, για παράδειγμα, μία πρόταση από Αγγλία μεριά που θα ξεπερνούσε τα 25 εκατομμύρια ευρώ τότε προφανώς η όλη συζήτηση θα ξεκινούσε από διαφορετική βάση.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει τον Φώτη Ιωαννίδη και ετοιμάζεται να επισημοποιηθεί η συμφωνία για νέα συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, πριν ταξιδέψει ο 24χρονος επιθετικός στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού (στις 24 Ιουνίου λόγω της έξτρα άδειας που έχει καθώς ήταν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των Ανδρών) είναι πολύ πιθανόν να πάει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει τη νέα συμφωνία, για συμβόλαιο έως το 2028 με υπερδιπλασιασμό των αποδοχών του, όπως έχουμε γράψει, συν διάφορα μπόνους. Έτσι θα μπει τέλος στη συγκεκριμένη και σημαντική εκκρεμότητα και ο Φώτης Ιωαννίδης θα επιβραβευτεί από τον Γιάννη Αλαφούζο για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News