Ολυμπιακός: Θετικά μηνύματα από τον Ελ Καμπί

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε επαφές με τον Μαροκινό μπόμπερ και τον εκπρόσωπο του με το κλίμα να είναι θετικό

Αποτελεί το βασικό όπλο στην επίθεση και ο Ολυμπιακός θα κάνει το παν για να τον κρατήσει. Ο λόγος για τον Αγιούμπ Ελ Καμπί ο οποίος έκανε μια σούπερ σεζόν βάζοντας 33 γκολ σε 50 παιχνίδια. Πρακτικά με τους «ερυθρόλευκους» έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου και αυτό έχει ενεργοποιηθεί. Βέβαια υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, η οποία είναι στις 500.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη μεριά είναι αυτός που του ανέβασε τις μετοχές στο ευρωπαϊκό  ποδοσφαιρικό στερέωμα. Κάτι που αναγνωρίζει και ο 30χρονος άσος, αφού με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε μια σούπερ σεζόν με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ευρωπαϊκών ομάδων. Είναι γνωστό πως στα χέρια του έχει μια πρόταση από τον Ολυμπιακό, με βάση την οποία θα αμείβεται ετησίως με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία αντιμετωπίζει άκρως θετικά ο ίδιος ενώ φυσικά θα ικανοποιηθεί και ο ατζέντης του. Είναι επίσης γνωστό πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο οποίος παίζει τον δικό του ρόλο.

Δεν αποκλείεται και μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις με το θέμα της πρότασης του νέου συμβολαίου

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Ελ Καμπί έστειλε θετικά μηνύματα για την παραμονή του στην ομάδα. Παρά το γεγονός πως έχει δεχθεί «πίεση» από τη Μαρσέιγ, δεν θεωρεί πως θα του προσφέρει κάτι παραπάνω. Μόνο μια πρόταση από ομάδα της Premier League, θα μπορούσε να αλλάξει τα δεδομένα και ακόμα δεν έχει κάτι το χειροπιαστό. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός είναι πρώτος σε αυτή την κούρσα και ίσως να υπάρξουν εξελίξεις από βδομάδα.

Ο Ελ Καμπί αναγνωρίζει πως ο Ολυμπιακός του έχει σταθεί εξαιρετικά και τον έβγαλε από την αφάνεια και δεν θα ήθελε να φύγει άμεσα. Όλα  αυτά τα στοιχεία που προέρχονται από Μαρόκο μεριά δείχνουν πως ο Ολυμπιακός και ο Ελ Καμπί αναμένεται να συνεχίσουν μαζί, αν και επειδή δεν είναι κάτι επίσημο, κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News