Ολυμπιακός: Πονοκέφαλος με πάνω από 50 συμβόλαια παικτών

Ξεπερνούν τις πενήντα, οι επαγγελματικές συμφωνίες των παικτών που είναι δεσμευμένοι με τον Ολυμπιακό και ο Μεντιλίμπαρ καλείται να κάνει το τελικό ξεσκαρτάρισμα.

Δεν είναι τωρινό, αλλά είναι σίγουρα ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Αν αθροίσει κανείς τα συμβόλαια που έχει ο Ολυμπιακός με ποδοσφαιριστές θα διαπιστώσει ότι ξεπερνούν τα… 50, την ώρα που ο Μεντιλίμπαρ έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να δουλέψει με 24-25 παίκτες συν τους τερματοφύλακες.
Πρώτα απ’ όλα η διοίκηση έχει ανανεώσει τα συμβόλαια των δύο κίπερ Πασχαλάκη και Τζολάκη, ακολουθεί ο Φορτούνης, ενώ είναι ανοιχτό τι θα γίνει με ορισμένες ακόμη σημαντικές μονάδες που ολοκληρώνουν τις συμβάσεις τους (Μασούρας, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί).

Παρελθόν αποτελούν, όπως όλα δείχνουν, οι Καμαρά, Καρβάλιο, Κίνι. Ταυτόχρονα, πέρυσι αγωνίστηκαν με ενοίκιο στον Πειραιά οι Κάρμο, Ρίτσαρντς, Ορτα, Αλεξανδρόπουλος, Ποντένσε, Καμπράλ, Ναβάρο, με τους δύο τελευταίους να έχουν επιστρέψει ήδη στις ομάδες που ανήκουν και τους άλλους πέντε να βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, άλλοι οκτώ παίκτες έπαιξαν σε άλλα κλαμπ με ετήσιο δανεισμό. Πρόκειται για τους Μπιέλ, Πέπε, Αγκ. Καμαρά, Βρουσάι, Χολσγκρόουβ, Ανδρούτσο, Μπα, Λοβέρα. Επίσης, ο Βραζιλιάνος Ραμόν είναι δανεικός στην Κουιάμπα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, ενώ
ο στόπερ Καλογερόπουλος δανεικός στον Βόλο έως τον Ιούνιο του 2025. Επιπλέον, έχει αποκτηθεί ο Κοστίνια απ’ τη Ρίο Αβε, ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ απ’ τις 8 Ιουλίου.

Από εκεί και πέρα, συμβόλαια σε ισχύ έχουν οι Ροντινέι, Ντόη, Μπιανκόν, Ρέτσος, Βέζο, Αμπι, Ορτέγκα, Εσε, Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς, Παπαδούδης, Μπρίνιτς, Αλγκασίμ Μπα. Στον Ολυμπιακό Β’ που υποβιβάστηκε, ανήκουν οι Μπότης, Αποστολόπουλος, Λάιντνερ, Αργυρίου, Κεραμίδας, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης, Τανούλης, Κώστας Κωστούλας, Μουζακίτης, Φαντιγκά, Λιάτσος, Σαπουντζής, Μαυρουδής, Σγουρός, Παπακανέλλος, Κεϊτά, Πινακάς, Βλαχομήτρος και Χαράλαμπος Κωστούλας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News