Ολυμπιακός: Τεράστια ζήτηση για τα διαρκείας - Η ενημέρωση της ΠΑΕ

Σε ενημέρωση για την πορεία της πώλησης και ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας, προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνοντας μερικές διευκρινιστικές απαντήσεις.

Με ανακοίνωσή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός προέβη σε ενημέρωση για την πορεία των ανανεώσεων και των πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Προφανώς γίνεται λόγος για την τεράστια ζήτηση από τον κόσμο, η οποία ανάγκασε την ΠΑΕ να διαθέσει κι άλλη θύρα για εισιτήρια διαρκείας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

«Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (18/6) η πρώτη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της σεζόν 2024-2025, για παλιούς και νέους κατόχους με τιμές πρώτης περιόδου.

Περισσότερες από 20.000 είναι οι κάρτες διαρκείας που έχουν αποκτηθεί ή ανανεωθεί από νέους και παλιούς κατόχους, δείγμα της τεράστιας δίψας του κόσμου του Ολυμπιακού να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.

Λόγω της μεγάλης ζήτησης και καθώς έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14, 15, 33, VIP και VVIP, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι από Τετάρτη (19/6, 12:00), οπότε και ξεκινά η περίοδος με τιμές δεύτερης περιόδου, θα τεθούν προς πώληση εισιτήρια διαρκείας και στη θύρα 23 (375 ευρώ), καθώς και κάποιες ελάχιστες επιπλέον θέσεις σε άλλες θύρες.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 3 έως 7 έχουν εξαντληθεί. Οι μόνοι που μπορούν πλέον να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας σε αυτές τις θύρες είναι εκείνοι που έχουν ήδη πληρώσει για την απόκτηση κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη και έχουν ήδη καταβάλλει την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τις θύρες 3 έως 7.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News