Euro 2024: Ποδοσφαιρική βραδιά πολλών αστέρων με Μαύρο, Δομάζο, Αντωνιάδη και άλλους θρύλους των γηπέδων
Το μεγάλο ραντεβού σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη για το Αυστρία-Γαλλία
Σε ποδοσφαιρική κερκίδα και μάλιστα πολλών …αστέρων μετατράπηκε, χθες, το κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Κυδωνιών 30, στη Νέα Σμύρνη.
Ανάμεσα στους δεκάδες φιλάθλους, που έδωσαν ραντεβού εκεί για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ευρωπαϊκού Αυστρία-Γαλλία, ήταν και παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θωμάς Μαύρος, Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος, Σούλης Παππάς, Βίκτωρας Μητρόπουλος, Αντώνης Κασδοβασίλης και Αντώνης Γλύκας βρέθηκαν όλοι μαζί στην ίδια παρέα για να δουν και να σχολιάσουν την αναμέτρηση.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό, συνομίλησαν μαζί τους, ενώ δεν δίστασαν να τους θέσουν και το ερώτημα «ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην εφετινή διοργάνωση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Basket League: Από τις ακαδημίες ως την ΕΡΤ, όλοι ένα βήμα μπροστά
- Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν τον έβριζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού
- ΕΕΑ: Καλεί για εξηγήσεις τον Λιόλιο και τον Προμηθέα για ανάκληση πιστοποιητικού
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Γιάρεμτσουκ και Ποντένσε
- Υπεράνω Όλων: Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα στην ομάδα
