Ολυμπιακός: Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Τζόρνταν Χόλσγκρουβ
Υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προπονηθεί, τουλάχιστον στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, ο Τζόρνταν Χόλσγκρουβ, του οποίου ο δανεισμός στην Εστορίλ ολοκληρώθηκε.
Ο Τζόρνταν Χόλσγκρουβ πέρασε την σεζόν που ολοκληρώθηκε όντας δανεικός από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Εστορίλ και πλέον επιστρέφει στην ομάδα του Πειραιά, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025.
Ο Σκωτσέζος χαφ είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από της Πάσος Φερέιρα και πλέον αναμένεται να περάσει από τον έλεγχο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για να φανεί αν θα τον υπολογίζει στα πλάνα του ο Βάσκος προπονητής.
Την φετινή χρονιά κατέγραψε 19 εμφανίσεις με την πορτογαλική ομάδα, σκοράροντας δύο γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ. Από τον Ιανουάριο και μετά ήταν τραυματίας και έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης.
Η Εστορίλ θέλησε να τον αποχαιρετήσει με ένα όμορφο βίντεο στα social media:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο ρόλος του Κοβάσεβιτς στην απόκτηση του Στάμενιτς
- Ολυμπιακός: Με Εσε στους Ολυμπιακούς αγώνες η Αργεντινή
- ΠΑΟΚ: Πόσο αλλαγμένος θα είναι την Κυριακή σε σχέση με την αναμέτρηση του κυπέλλου
- Καμπελά: Η φόρμα του αγνοείται - Γιατί έχει μπει στο στόχαστρο των γαλλικών Μέσων
- Ολυμπιακός: Στο 11-0 το σερί - Πότε έχασε για τελευταία φορά από τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα
