Ολυμπιακός: Ρεκόρ στη Χίο, χαμός στη Μυτιλήνη με τις ευρω-κούπες!

Η τρέλα των οπαδών του Ολυμπιακού χτυπάει… κόκκινο ανά την Ελλάδα στη θρυλική περιοδεία των δύο ευρωπαϊκών τροπαίων, όπου όλοι θέλουν να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί.

Η κούπα του Κόνφερενς Λιγκ κι αυτή του Youth League βρέθηκαν την Τρίτη στην Χίο, όπου 5.000
οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… χαμό! Στη Χίο υπήρξε κι ένα μεγάλο ρεκόρ καθώς δόθηκαν περισσότερες από 500 κάρτες μέλους και φιλάθλου, ενώ σε κάθε σημείο που θα ταξιδεύει η
κούπα, οι οπαδοί θα μπορούν να προβούν σε αντίστοιχη ενέργεια.

«Η Θρυλική περιοδεία των δυο ευρωπαϊκών τροπαίων, του Κόνφερενς Λιγκ και του Youth League, συνεχίστηκε, την Τρίτη, στη Χίο, με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πάνω από 5.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έδωσαν το “παρών” στην κεντρική πλατεία της Χίου και φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια, ενώ καταγράφηκε ρεκόρ στην έκδοση της κάρτας μέλους
και της κάρτας φιλάθλου. Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι προμηθεύτηκαν την κάρτα μέλους της σεζόν
2024-25 και τη συλλεκτική κάρτα φιλάθλου για τα 100 χρόνια, τις οποίες παρέλαβαν με το ονοματεπώνυμό τους, τυπωμένο επάνω σε αυτές» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι».

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 2024 / ΜΥΤΙΛΗΝΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Χαμός και στη Μυτιλήνη!

Τρομερή ανταπόκριση υπήρχε χθες και στη Μυτιλήνη όπου βρέθηκαν οι ευρω-κούπες. Εκατοντάδες
οπαδοί του Ολυμπιακού πλημμύρισαν το μέρος που είχαν τοποθετηθεί τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Η θρυλική περιοδεία θα συνεχιστεί αύριο με επόμενο προορισμό τη Σάμο, που ήδη όλοι προετοιμάζονται να υποδεχτούν τις βαρύτιμες κούπες.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News