Παναθηναϊκός: Κλείνει ο Ντραγκόφσκι στο «τριφύλλι»

Το ΟΚ της Σπέτσια στην τελική φόρμουλα που της κατέθεσε, περιμένει σήμερα ο Παναθηναϊκός

Μία… ανάσα απ’ το deal για την αγορά του Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχουν φτάσει πλέον ο Παναθηναϊκός και η Σπέτσια, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές της SportDay απ’ την Ιταλία.

Οι διαφωνίες κι οι διαφορές που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στα δύο κλαμπ φαίνεται
πως έχουν ξεπεραστεί πια κι η όλη διαδικασία έχει φτάσει ξανά σε όριο τελικής συμφωνίας. Με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει μία τελική φόρμουλά προς την ιταλική ομάδα και να περιμένει την απάντησή της εντός της σημερινής ημέρας, σε επαφή που θα γίνει ανάμεσα στον Γιάννη Παπαδημητρίου και τη διοίκηση της Σπέτσια. Εδώ που έχουν φτάσει πλέον τα πράγματα, δύσκολα θα «τσακίσει» κάτι. Εάν δεν συμβεί κάτι πολύ… ανατρεπτικό (όπως είχε προκύψει πριν από οκτώ μέρες στο φινάλε του πρώτου κύκλου διαπραγματεύσεων), ο «Ντράγκο» θα πάρει σήμερα το τελικό «Ο.Κ.» απ’ την ιταλική ομάδα για να αναχωρήσει απ’ την Πολωνία και να ταξιδέψει στην Αθήνα για τις τελικές υπογραφές που θα τον «δέσουν» για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Με τους «πράσινους» να πληρώνουν εντέλει ένα ποσό μικρότερο των 2 εκατ. ευρώ και τον Ντραγκόφσκι να συμφωνεί για ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 900.000 ευρώ και θα αγγίζουν το ένα εκατ.
ευρώ με τα μπόνους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News