Αρης: Η μπάλα τώρα στον Φαμπιάνο

Εurokinissi

Μέχρι το τέλος του μήνα ο βραζιλιάνος αμυντικός του Αρη θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Τι περιμένουν οι εκπρόσωποί του

Ο Αρης έκανε το σημαντικό βήμα προς τον Φαμπιάνο για να καλύψουν τη διαφορά και να δώσουν τα χέρια σε νέο συμβόλαιο και περιμένει πλέον το επόμενο βήμα από τον βραζιλιάνο. Στην ουσία όμως έκανε κάτι πιο σημαντικό. Εδειξε στον Βραζιλιάνο ότι τον θέλει και τον έχει ανάγκη. Κι αυτό ίσως παίξει μεγαλύτερο ρόλο για τον 32χρονο στόπερ. Ο Φαμπιάνο στο διάστημα που βρίσκεται στον Αρη έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, είναι  σταθερά στο κέντρο της άμυνας, συμμετέχει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από πίσω και φυσικά είναι από τους πλέον έμπειρους.

Προφανώς θέλει να εξαργυρώσει όλη αυτή την καλή πορεία και να πάρει το συμβόλαιο που θέλει σε οικονομικό επίπεδο, αλλά από την άλλη και στον Αρη αισθάνεται πολύτιμος. Βέβαια οι εκπρόσωποί του του έχουν διαμηνύσει πως το επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουν μία μεγάλη πρόταση από Σαουδική Αραβία, που δεν ήρθε μέχρι τώρα. Και τότε θα είναι ο Φαμπιάνο αυτός που θα πρέπει να αποφασίσει για την επόμενη μέρα στην καριέρα του. Προφανώς λοιπόν μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Στο διάστημα αυτό ο Αρης κάνει και θα συνεχίσει να κάνει επαφές για να βρει εναλλακτικές λύσεις εφόσον κάτι δεν πάει καλά, καθώς θα πρέπει να είναι έτοιμος για όλα. Πάντως χρονική πίεση δεν υπάρχει, ευρωπαϊκό αγώνα ο Αρης δεν έχει αυτό το καλοκαίρι και ουσιαστικά θα χρειαστεί τον αμυντικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδίας. Ετσι κι αλλιώς στο ρόστερ είναι οι Μπράμπετς. Βέλεθ και Ρόουζ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News