Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το «παζλ» της μεσαίας γραμμής, ο Μεϊτέ και η υπόθεση Ιμπόρα

Ολυμπιακός: Από τον Μεντιλίμπαρ στον Ιμπόρα ένα... ευρωπαϊκό τρόπαιο δρόμος!

Οι σκέψεις του Μεντιλίμπαρ και το «κλειδί» στην τελική «ερυθρόλευκη» εξάδα για τη νέα σεζόν.

Ο Μεντιλίμπαρ κάνει τα πλάνα του για τον νέο Ολυμπιακό έχοντας ήδη στο… οπλοστάσιο του και τον Μάρκο Στάμενιτς, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Βάσκος προπονητής έχει πια στο μυαλό του δύο μέτωπα. Οι εξελίξεις σε αυτά θα φέρουν την τελική εξάδα στο ρόστερ της μεσαίας γραμμής. Ο ρυθμιστής στα «6άρια» είναι αυτή τη στιγμή ο Ιμπόρα, που όπως τονίσαμε και χθες είναι στην Αθήνα κι έχει ανοικτή επικοινωνία με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο ακόμη, ειδικά απ’ τη στιγμή που η περίπτωση της Λεβάντε έχει «κολλήσει».

Αν ο Ιμπόρα μείνει, τότε ο Ολυμπιακός κλείνει τις θέσεις στο «6» μαζί με τους Eσε και Στάμενιτς και ρίχνει το βάρος του στα «8άρια». Εκεί, δεν υπάρχει πλέον Καρβάλιο, που λήγει το συμβόλαιό του, με τον Βάσκο να έχει τον Τσικίνιο και να ελπίζει πως θα βρεθεί η λύση με τον Ορτα, ο οποίος βρέθηκε στην «πρώτη» της Μπράγκα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς η Μπράγκα επιμένει στη ρήτρα, αλλά στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να παλεύουν ελπίζοντας πως στο τέλος θα έχουν καλά νέα.

Γύρω απ’ την υπόθεση αυτή υπάρχουν κι οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ με τον Χορδάν σε πρώτο πλάνο, εξίσου όμως δύσκολη περίπτωση. Ο Μεντιλίμπαρ έχει λύσεις απ’ τη λίστα του και θα τις ενεργοποιήσει εφόσον το πράγμα χαλάσει με τον Oρτα, κάτι που δεν μοιάζει πιθανό.

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως θα κρατήσει τον Αλεξανδρόπουλο είτε με αγορά, είτε με νέο δανεισμό, την ώρα που οι πληροφορίες απ’ την πλατεία Αλεξάνδρας γύρω απ’ την περίπτωση του Μεϊτέ, που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν πως υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον απ’ τους Πειραιώτες. Αν, άλλωστε, μείνει ο Ιμπόρα τα «6άρια» θα είναι υπεραρκετά στον Ολυμπιακό. Βεβαίως πρόκειται για καλό παίκτη, που η Μπενφίκα τον πουλάει με 2 εκατ. ευρώ  και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, μόνο όμως αν στην πορεία αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News