Ολλανδία-Γαλλία 0-0: «Κόλλησαν», αλλά κρατάνε την τύχη στα χέρια τους
Η πρώτη «λευκή» ισοπαλία στο Euro είναι γεγονός, με τις δύο ομάδες να φτάνουν τους 4 βαθμούς, στο +1 από την Αυστρία.
Το ξεκίνημα των Γάλλων ήταν εντυπωσιακό, πλησίασαν στο να ανοίξουν το σκορ, δεν τα κατάφεραν και εύλογα οι Ολλανδοί άρχισαν να παίρνουν θάρρος και να βγαίνουν μπροστά. Μάλιστα, είχαν κι αυτοί τις φάσεις τους για να σκοράρουν.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα, αλλά ήταν χορταστικό από φάσεις με τον Ντεσάμπ μάλλον να μετανιώνει που άφησε τον Εμπαπέ στον πάγκο, λόγω του προβλήματος στη μύτη.
Στο δεύτερο μέρος η Γαλλία άργησε να φορτσάρει, αλλά το έκανε έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκριεζμάν, ο οποίος επιχείρησε το πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά ο Φερμπρούχεν τον σταμάτησε εντυπωσιακά.
Λίγο αργότερα, ο Σίμονς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σουτ εντός περιοχής αλλά το γκολ δεν μέτρησε μετά από έλεγχο του VAR αφού ο Ντάμφρις ήταν μπροστά στον Μενιάν και κρίθηκε πως του έκλεινε το οπτικό πεδίο.
Η πίεση των τελευταίων λεπτών δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα για τους «τρικολόρ» με το πρώτο 0-0 στο εφετινό Euro να γράφει την ιστορία της αναμέτρησης. Η Γαλλία και η Ολλανδία έχουν από 4 βαθμούς, είναι στο +1 από την Αυστρία, η οποία την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τους «οράνιε», ενώ οι Γάλλοι παίζουν με τους Πολωνούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Καλοί οι διασκεδαστές, αλλά πρωτάθλημα… δεν παίρνουν
- ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ομοφωνία τηλεκριτικών διαιτησίας - Ξεκάθαρη παράβαση
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι - Η επόμενη αγωνιστική
- EuroLeague Final Four 2026: Πότε κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ΟΑΚΑ
- Κύπελλο Ελλάδας: Έλληνες ρέφερι στα ημιτελικά
