Ολυμπιακός: Το «σκανάρισμα» του Μεντιλίμπαρ στους δανεικούς

Μία από τις εκκρεμότητες που έχει να αντιμετωπίσει ο Βασκος τεχνικός είναι και οι δανεικοί που επιστρέφουν στον Ολυμπιακό.

Ο Μεντιλίμπαρ κι οι παίκτες του συνεχίζουν τις διακοπές τους, έχοντας ήδη στα χέρια τους τα ατομικά τους προγράμματα, όπου οφείλουν να ακολουθούν κατά γράμμα για να μπορέσουν να παρουσιαστούν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στα μέσα του Ιουλίου, όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, με τον Βάσκο προπονητή να κάνει ήδη τα πλάνα του.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει τις εξελίξεις για τους δανεικούς και τους ελεύθερους, αλλά και τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας έχοντας ήδη επισήμως στη διάθεσή του και τον Μάρκο Στάμενιτς.

Ο Μεντιλίμπαρ έχει τσεκάρει και τους δανεικούς που είχε παραχωρήσει ο Ολυμπιακός τη σεζόν που τελείωσε, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει ήδη ζητήσει στο διάστημα που η ομάδα θα βρίσκεται στο Ρότερνταμ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας να έχει μαζί τους κάποιους απ’ αυτούς.

Συγκεκριμένα τον Αγκιμπού Καμαρά, τον Μπιέλ και τον Ουσεϊνού Μπα, οι οποίοι επιστρέφουν απ’ τους δανεισμούς τους.

Ολοι θα περάσουν από το σκανάρισμα του Βάσκου προπονητή, ο οποίος προφανώς θα είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Θέλει, όμως, πρώτα να τους δει από κοντά, να τους τσεκάρει, να βγάλει τα συμπεράσματά του κι ύστερα να αποφασίσει.

Θυμίζουμε πως σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τη νέα σεζόν είχε τονίσει πως θέλει να δουλέψει με ένα ρόστερ 24 παικτών. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προχωρήσει και σε ένα ξεσκαρτάρισμα των ποδοσφαιριστών εν όψει της νέας σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News