ΑΕΚ μεταγραφές: Διαψεύδει για Μπρεϊθγουέιτ

Στην άμεση διάψευση του σεναρίου που βγήκε στην επιφάνεια από ένα ισπανικό μέσο και θέλει την ΑΕΚ να έχει καταθέσει πρόταση στον Μάρτιν Μπρέϊθγουειτ, προχώρησαν οι ιθύνοντες της «Ενωσης».

Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, με ισπανικό δημοσίευμα να κάνει λόγο πως στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει και η ΑΕΚ. Από την μεριά τους, οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, έκαναν λόγο για «μανατζερικά και επικοινωνιακά παιχνίδια», διαψεύδοντας κατηγορηματικά την ανάμειξή τους στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser», πήγε την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως ο Δανός ποδοσφαιριστής απέρριψε την πρόταση της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Επειδή έχει έρθει νέος ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να βρουν χώρο να παίζουν επικοινωνιακά – μανατζερικά “χαζά” παιχνίδια εις βάρος της!

Η ΑΕΚ δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον Μάρτιν Μπρεθγουέιτ και δεν έχει κάνει καμία πρόταση στον παίκτη ή στον μάνατζέρ του!

Οπότε δεν μπορεί να απορρίψει καμία πρόταση που δεν του έχουμε κάνει!
Είπαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά επειδή η κατάσταση ξεφεύγει, καλό είναι να αρχίσουν να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους»

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News