ΠΑΠΕ ΑΜΠΟΥ ΣΙΣΕ: «Κάναμε τα πάντα, έτσι θα πάει όλο το πρωτάθλημα»
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ισοπαλία στο Καραϊσκάκη…
Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες, στάθηκε ο Παπέ Αμπού Σισέ σε δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, μετά το 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη:
«Κάναμε τα πάντα. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και δυστυχώς μας έλειπε η τύχη. Δεν σκοράραμε με τόσες ευκαιρίες. Επίσης έπαιξαν ρόλο και οι πολλές διακοπές στον αγώνα. Έτσι θα πάει όλο το πρωτάθλημα. Οι ομάδες που μας αντιμετωπίζουν συνηθίζουν να κλείνονται. Εμείς πρέπει να βρίσκουμε λύσεις είτε με στημένα, είτε με συνδυασμούς. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ συμπαγής και εμείς θα πρέπει να βρίσκουμε συνεχώς λύσεις και να σκοράρουμε.
Κάθε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Οι φιλοδοξίες είναι υψηλές. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας και θέλουμε να κατακτήσουμε το 47ο πρωτάθλημα. Έχουμε την ομάδα για να το καταφέρουμε.
Στο τέλος του αγώνα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, προσπάθησα να σκοράρω, να πάρω κάποιες κεφαλιές. Δεν τα κατάφερα σήμερα, ίσως την επόμενη φορά».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Βίκος Φalcons: Βόλτα ανόδου σε κακοτράχαλο φαράγγι
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Οι συζητήσεις για «βελούδινο» διαζύγιο με τον Μπενίτεθ
- ΑΕΚ: Πότε ήταν η προηγούμενη φορά που δεν σκόραρε στο πρωτάθλημα
