Αρης Μεταγραφές: Τα νέα δεδομένα για Κογιάδο και οι κιτρινόμαυρες ελπίδες

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπέτις Μανουέλ Φαχάρδο έκανε λόγο για αλλαγή σκηνικού γύρω από τον Κογιάδο, ο οποίος θα κάνει προετοιμασία με την ομάδα τςη Σεβίλλης, τόνισε όμως ότι είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν προτάσεις για τον 25χρονο επιθετικό

Ο Αρης κυνηγάει με επιμονή την περίπτωση του Αλεξ Κογιάδο της Μπέτις και η επίσημη τοποθέτηση της Μπέτις από το στόμα του τεχνικού της διευθυντή, Μανουέλ Φαχάρδο, αλλά κάπως τα δεδομένα, αλλά δεν ψαλιδίζει τις ελπίδες.

Ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιανών σε συνέντευξη τόνισε ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός θα κάνει προετοιμασία με την Μπέτις, κάτι που μέχρι τώρα δεν φάνταζε πιθανό, εξήγησε όμως ότι έχυν πρόθεση να συζητήσουν όλες τις προτάσεις για τον 25χρονο επιθετικό.

«Ο δανεισμός του στη Σαουδική Αραβία πήγε αρκετά καλά. Ηταν από τους παίκτες με την πιο υψηλή απόδοση τους τελευταίους μήνες. Από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο, τον περιμένουμε στην προετοιμασία», τόνισε ο Φαχάρδο και πρόσθεσε: «Εάν όμως ο ατζέντης του φέρει επίσημες προτάσεις και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφωνήσουν ότι είναι καλό για τον ίδιο και για το κλαμπ, είμαστε διατεθημένοι να τις ακούσουμε».

View this post on Instagram

A post shared by Roshn Saudi League (@spl_en)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News