ΑΕΚ: «Δεν εκβιαζόμαστε από κανέναν»

Η ΑΕΚ πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα τονίζοντας με σαφήνεια ότι αν συνεχιστούν μεθοδεύσεις από τους εκπροσώπους του, τότε θα καταφύγει στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.

Η ΑΕΚ πριν μερικές μέρες απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την επίσημη πρόταση που είχε καταθέσει η Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο ατζέντης του 28χρονου Μεξικανού χαφ, Μάριο Βιγιαρεάλ με δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Πινέδα σκέφτεται περισσότερο από ποτέ την επιστροφή στην πατρίδα του, εισπράττοντας την απάντηση της Ένωσης.

Με θέση της πάνω στα λεγόμενα του μάνατζερ του Πινέδα, η ΑΕΚ κατέστησε σαφές πως «δεν εκβιάζεται από κανέναν» και πως «αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Η θέση της ΑΕΚ:

«Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News