Ελ Καμπί: Υπεράνω Όλων - Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση με μία απίστευτη προσφορά και έδειξε πόσο τον θέλει!

Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι ισχύει με τον Ελ Καμπί - Η πρόταση, η τελευταία συνάντηση και η Premier League

Πρέπει για μένα να μπει ένα τέλος στο σήριαλ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η να αποκτηθεί άμεσα το δεύτερο σέντερ φορ που ούτως η άλλως θα ερχόταν. Ο «Υπεράνω όλων» εξηγεί την υπόθεση Ελ Καμπί.

Εγώ έχω μάθει να μην μασάω τα λόγια μου. Το γεγονός ότι θα υπάρξουν και αντίθετες γνώμες είναι φυσιολογικό. Είναι φύσει αδύνατον να συμφωνούν όλοι οι άνθρωποι.

Απλά θα παραθέσω την γνώμη μου με τα επιχειρήματα μου, και όσοι θέλουν την εστερνίζονται, και όποιοι άλλοι όχι. Σε βάθος χρόνου πάντα αποδεικνύεται ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο.

Το θέμα μου σήμερα είναι η ανανέωση του Ελ Κααμπί. Το γεγονός είναι ότι ο Ολυμπιακός εδώ και καιρό, έχει δείξει τις προθέσεις του, και την επιθυμία του για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όπως γεγονός επίσης είναι ότι έχει καταθέση τεράστια πρόταση για 2ετές συμβόλαιο.

Ας δούμε και τις παραμέτρους. Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ανέδειξε τον Μαροκινό σέντερ φορ. Εδώ απογειώθηκε η καριέρα του. Έπρεπε να φτάσει τα 30 για να τον μάθει όλη η Ευρώπη. Τον βοήθησε η ομάδα, οι συμπαίχτες του, οι προπονητές του, το κλίμα γενικότερα, η χημεία που βρήκε, για να σπάσει όλα τα κοντέρ.

Με την αξία του βέβαια και την δουλειά του. Κάτι που δεν αμφισβητεί κανείς. Λογικό είναι να ψάχνει ότι καλύτερο για τον ίδιο μιας και λογικά θα είναι το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του. Το θέμα είναι πως το βλέπει.

Αν το δει καθαρά και μόνο απο οικονομικής αποψης τα πράματα είναι απλά. Θα πάει εκεί που θα του δώσουν τα πιο πολλά. Αν το δει με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, θα πάει στην ομάδα που θα μπορεί να του προσφέρει δόξα, τίτλους και καταξίωση. Και ο Μακαμπού πέρσι έστελνε την μπάλα με την ίδια ευχέρεια στο πλεχτό, αλλά φεύγοντας η καριέρα του όχι μόνο δεν απογειώθηκε αλλά έφτασε στα τάρταρα.

Πουθενά δεν βρήκε ότι του πρόσφερε αγωνιστικά ο Ολυμπιακός. Ποιος έχασε τελικά; Ο καιρός όμως περνάει. Σε λίγες μέρες η ομάδα θα μαζευτεί ξανά στο Ρέντη για τα εργομετρικά και λίγες μέρες αργότερα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Και μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν επιθετικό στην διάθεση του.

Πρέπει για μένα να μπει ένα τέλος στο σήριαλ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η να αποκτηθεί άμεσα το δεύτερο σέντερ φορ που ούτως η άλλως θα ερχόταν. Δεν γίνεται να πάμε με τον Κωστούλα μόνο, η τον υπό αξιολόγηση απο τον Μεντιλίμπαρ ,Μπιέλ, που και πάλι λογίζεται ως δεύτερος επιθετικός πίσω απο τον σέντερ φορ.

Όπως ο Ελ Κααμπί και καλά κάνει κοιτάζει το συμφέρον του, το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Ολυμπιακός. Μπορεί αν θέλει να αποκτήσει έναν ακόμη σέντερ φορ, και να λάβει την απαραίτητη πίστωση χρόνου περιμένοντας ,και πάλι όμως μέχρι ενός σημείου, την απάντηση του Μαροκινού. Το όνομα του οποίου ούτως η άλλως έχει ήδη γραφτεί στις χρυσές σελίδες δόξας του συλλόγου.

Γνώμη μου είναι πως αυτά που βρήκε εδώ δεν θα τα βρει πουθενά αλλού. Και τα 5,5 εκατομμύρια που του προσφέρει ο Ολυμπιακός δεν τα λες και λίγα. Εκείνος όμως θα αποφασίσει τι θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο για την καριέρα του. Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο δυνατόν που μπορούσε. Τέτοιο συμβόλαιο , μόνο στον Ριβάλντο είχε δοθεί. Μπορεί παιχτικά συγκρίνοντας τους δύο παίχτες να μην το αξίζει , αλλά είναι η εξαργύρωση της απίστευτης χρονιάς που έκανε με τα σημαντικά γκολ που οδήγησαν στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου.

Όπως και να΄χει προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν πρέπει να τραβήξει για πολύ ακόμη η διαπραγμάτευση. Δεν αξίζει και για τις δύο πλευρές και για τον κόσμο του Ολυμπιακού να εξελιχθεί σε σήριαλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News