Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανανέωσε ο Έρικ Τεν Χαγκ μέχρι το 2026

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε όχι μόνο να κρατήσει τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της, αλλά του ανανέωσε και το συμβόλαιο, με τον Ολλανδό προπονητή να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2026

Ο Ερικ Τεν Χαγκ θα μείνει οριστικά και τα επόμενα χρόνια στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων μηνών και στη γκρίνια των οπαδών- ο Ολλανδός προπονητής υπέγραψε τη διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Premier League αλλά κατάφερε να τη «σώσει» στο τέλος κερδίζοντας στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας τη Μάντσεστερ Σίτι, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ευρωπαϊκή πρόκριση για την ομάδα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν ήταν ευχαριστημένοι από τον Ολλανδό προπονητή, γι’ αυτό το λόγο έψαξαν εναλλακτικές λύσεις για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έχοντας μάλιστα συζητήσεις με τον Τόμας Τούχελ ο οποίος όμως επέλεξε να μείνει μακριά από τους πάγκους.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Τεν Χαγκ με τους «κόκκινους διαβόλους» είχε ισχύ έως και το καλοκαίρι του 2025, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος του έδωσε άλλον έναν χρόνο καθώς υπέγραψε μέχρι το 2026.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατέληξα σε συμφωνία με τον σύλλογο, για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Κοιτάζοντας πίσω τα δύο τελευταία χρόνια, μπορούμε να δούμε με υπερηφάνεια δύο τρόπαια και πολλά παραδείγματα προόδου από εκεί που ήμασταν όταν μπήκα».

Ωστόσο, πρέπει επίσης να είμαστε ξεκάθαροι ότι υπάρχει ακόμη πολλή σκληρή δουλειά μπροστά μας, για να φτάσουμε στα επίπεδα που αναμένονται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναφέρομαι για αγγλικούς και ευρωπαϊκούς τίτλους.

Στις συζητήσεις μου με τον σύλλογο, βρήκαμε πλήρη ενότητα στο όραμά μας για την επίτευξη αυτών των στόχων και είμαστε όλοι σθεναρά αφοσιωμένοι να κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News