Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μετά το «κράξιμο» ήρθε το... άκυρο στον Ρεμπότσο και οι «πράσινοι» πηγαίνουν για άλλον αριστερό μπακ
Εξελίξεις σχετικά με τη μεταγραφή του αριστερού μπακ στους «πράσινους».
Κάτι η γκρίνια και η απογοήτευση του κόσμου, κάτι το γεγονός ότι προέκυψαν εξελίξεις από περιπτώσεις που έψαχνε ο Παναθηναϊκός και έδειχναν δύσκολες, φέρνουν νέα δεδομένα για τον αριστερό μπακ.
Ρεμπότσο ήταν και πάει, δηλαδή. Ο 29χρονος Πορτογάλος ήταν μία από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει οι άνθρωποι των «πρασίνων» και την οποία προχώρησαν αρκετά, σχεδόν κλεισμένος ήταν για να το πούμε απλά, αλλά φαίνεται πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής… μπαίνει στο ψυγείο.
Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε ψηθεί με τα όσα ακούγονταν και γράφονταν για τον Γιαννούλη και όταν παρουσιάστηκε κάποιος… Ρεμπότσο ήρθε η ξενέρα.
Οι επικεφαλής, λοιπόν, ψάχνουν άλλη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, θεωρώντας πως θα βρουν κάτι καλύτερο από τον Πορτογάλο και συνάμα να… κατευνάσουν τα πνεύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
