Στίβεν Τσούμπερ: «Kανένα κόμπλεξ με Αγγλία»

Ο μέσος της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ, πιστεύει ότι η Ελβετία δεν έχει κόμπλεξ πριν αντιμετωπίσει την Αγγλία στα προημιτελικά του Euro (Σάββατο, 19:00), και πιστεύει ότι θα πάνε πολύ μακριά στη διοργάνωση.

«Φυσικά, όλοι ονειρευόμαστε. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στο Euro 2024 θέλουν να κερδίσουν ή ονειρεύονται τη νίκη. Και εμεις. Ωστόσο, έχουμε και τα δύο πόδια στο έδαφος, ξέρουμε ποιοι είμαστε, από πού προερχόμαστε. Γνωρίζουμε τα θεμελιώδη μας. Και αυτό είναι που μας κρατάει μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Η πίεση λοιπόν, ναι ή όχι, προέρχεται και από τους δημοσιογράφους μας…», είπε ο Τσούμπερ.

«Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πόσο καλή είναι η ομάδα της Αγγλίας ή για οτιδήποτε άλλο. Αλλά δεν είμαι κοντά σε αυτή την ομάδα, δεν ξέρω τι συμβαίνει μαζί τους. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι ούτε δική μου υπόθεση ούτε δική μας. Κοιτάμε τον εαυτό μας, γνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία, γνωρίζουμε τις ιδιότητές μας. Ανυπομονούμε για αυτό το ματς για να δείξουμε ξανά την ποιότητά μας εντός γηπέδου, όχι εκτός γηπέδου. Επειδή δεν είμαστε καλοί στο να μιλάμε, είμαστε καλοί στο να δείχνουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο.»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News