Ολυμπιακός: Αγωνίστηκαν σε φιλικό της Πόρτο οι Κάρμο και Ναβάρο - Σκόραρε ο Ισπανός
Δυο ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν την περασμένη σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού ως δανεικοί από την Πόρτο, οι Κάρμο και Ναβάρο, έπαιξαν σε φιλικό της πορτογαλικής ομάδας, με τον δεύτερο να βρίσκει και τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Εν αναμονή των εξελίξεων στην υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο στον Ολυμπιακό, μετά την επίσημη πρόταση που έχει κατατεθεί από τους «ερυθρόλευκους» στην Πόρτο, ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε φιλικό προετοιμασίας της πορτογαλικής ομάδας με αντίπαλο την αδύναμη Σανιοανένσε, το οποίο έληξε με 4-0.
Ο Φραν Ναβάρο, ο οποίος βρέθηκε εξίσου στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε επίσης και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει κι ένα από τα τέσσερα τέρματα.
Η ανάρτηση της Πόρτο:
Treino com jogo esta manhã 📋
👉FC Porto 4-0 AD Sanjoanense
⚽Fran Navarro, Toni Martínez e Iván Jaime (2)ℹ Crónica: https://t.co/B7WdBpI0lN#FCPortoPreSeason pic.twitter.com/kPdNLRnN6T
— FC Porto (@FCPorto) July 6, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
