Ολυμπιακός: Τα πέντε φιλικά προετοιμασίας σε Ολλανδία, Ελλάδα και Κύπρο

Ολυμπιακός: Η προετοιμασία στην Ολλανδία και τα φιλικά

Τα πέντε φιλικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός τόσο κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του όσο και μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα – Στα «σκαριά» άλλες τρεις αναμετρήσεις

Με μία ανάρτησή του στα social media του ο Ολυμπιακός έκανε γνωστά τα πέντε φιλικά που θα δώσει στην φετινή προετοιμασία του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν τρία φιλικά ενώ θα βρίσκονται στην Ολλανδία κατά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στις 19 Ιουλίου τον Άγιαξ (16:00), στις 26 Ιουλίου την Αλ Καντσία (17:30) και στις 27 του ίδιου μήνα την Ναϊμέγκεν (16:30). Αφότου επιστρέψει στην Αθήνα, θα δώσει ακόμη δύο παιχνίδια.

Το πρώτο θα είναι απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 8 του Αυγούστου (21:00) ενώ το δεύτερο, που θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε τους ενόψει της νέας σεζόν θα το δώσουν στην Κύπρο, κόντρα στον Άρη Λεμεσού στις 10 Αυγούστου (20:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις για να κλείσουν άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις, με τις ανακοινώσεις να έρχονται όταν οριστικοποιηθούν οι συμφωνίες με τις ομάδες.

 

  • 19 Ιουλίου 16:00 Άγιαξ – Ολυμπιακός (Ολλανδία)
  • 26 Ιουλίου 17:30 Αλ Καντσιά – Ολυμπιακός (Ολλανδία)
  • 27 Ιουλίου 16:30 Ναϊμέχεν – Ολυμπιακός (Ολλανδία)
  • 8 Αυγούστου 21:00 Νότιγχαμ – Ολυμπιακός (Ελλάδα)
  • 10 Αυγούστου 20:30 Άρης Λεμεσού – Ολυμπιακός (Κύπρος)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News