Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το λάθος με Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το λάθος με Κώτσιρα, Μπάλντοκ, Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε «μπλεγμένος» με τα τρία δεξιά μπακ κι ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει «ξετρελαθεί» με τον Γιώργο Βαγιαννίδη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του κι ενώ είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών. Ο Ντιέγκο Αλόνσο άρχισε να περνάει την φιλοσοφία του, μόνο που ο Παναθηναϊκός θα παίξει με διαφορετικούς παίκτες στην ενδεκάδα, από αυτούς που είχε στην Αυστρία.

Το άλλο ζήτημα που προέκυψε έχει να κάνει με το δεξί άκρο της άμυνας. Αποκτήθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ, χωρίς καν να έχει γίνει γνωστός ο νέος τεχνικός. Επίσης ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Γιάννη Κώτσιρα και στο ρόστερ υπάρχει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Ο 22χρονος άσος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Ντιέγκο Αλόνσο έδειξε πως του αρέσει πολύ ο πιτσιρικάς κι εδώ ξεκίνησε το πρόβλημα.

Ο Βαγιαννίδης έχει μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του και δεν δείχνει διάθεση ανανέωσης. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν του έδειξε εμπιστοσύνη κι έφερε τον Μπάλντοκ ενώ κράτησε και τον Κώτσιρα. Μπορεί ο τελευταίος να λογίζεται σαν παίκτης που καλύπτει πολλές θέσεις, αλλά ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν λειτουργεί έτσι. Θέλει ο κάθε παίκτης να υποστηρίζει την θέση του.

Αυτό δείχνει πως ο Παναθηναϊκός βιάστηκε να πάρει αποφάσεις για το δεξί άκρο της άμυνας. Δεν περίμενε και τον προπονητή να δείξει τις προτιμήσεις του.

Κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται πίεση αφού ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι μεταγραφή που έπαιξε πολύ επικοινωνιακά και ο Ντιέγκο Αλόνσο προτιμάει τον Βαγιαννίδη, ο οποίος έχει στο μυαλό του την αποχώρηση…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News