Παναθηναϊκός: Η πρώτη του Μαξίμοβιτς στο «Γ. Καλαφάτης»
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην βάση του, μετά την προετοιμασία που έκανε στην Αυστρία, με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα της ομάδς.
Αρτι αφιχθείς από το EURO 2024, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς πραγματοποίησε σήμερα (9/7) το απόγευμα, την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος μέσος, επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετείχε με την εθνική Σερβίας και πλέον είναι απόλυτα έτοιμος και διαθέσιμος να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Αλόνσο.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στον οποίο στηρίζουν πολλά στο «τριφύλλι», καθώς διαθέτει ένα «ολοκληρωμένο πακέτο» και είναι ικανός να ανταπεξέλθει στο κορυφαίο επίπεδο. Την σεζόν που πέρασε πραγματοποίησε 40 εμφανίσεις με την Χετάφε, σκοράροντας και 4 τέρματα.
Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Μαξίμοβιτς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Στο Παναθηναϊκό Στάδιο το «Παύλος Γιαννακόπουλος»! - Εγκρίθηκε το αίτημα από την ΕΟΕ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
