ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Προσθήκη από Πριμέρα Ντιβισιόν
Μένει να φανεί αν θα είναι η τελευταία κίνηση η θα υπάρξει κι’ άλλος παίκτης που θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση της Νίκης Βόλου
Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι με κάθε επισημότητα από χθες, ο Χοσέ Αντόνιο Μιράντα. Ένας παίκτης που αγωνίζεται ως εξτρέμ, και μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις σε αυτό που θέλει να χτίσει ο Αλέκος Βοσνιάδης.
Έχει τέσσερις εμφανίσεις στην Πριμέρα Ντιβισιόν, κόντρα μάλιστα σε Κάντιθ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γρανάδα. Άλλη μια κίνηση που δείχνει τις προθέσεις των ιθυνόντων της ομάδας του Βόλου, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που έρχεται. Μένει να φανεί αν θα κλείσει τον μεταγραφικό χορό για τους κυανόλευκους, ή θα υπάρξει κίνηση της τελευταίας στιγμής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
