ΑΕΚ Μεταγραφές: Αντούνα έρχεται, Ελίασον φεύγει

EUROKINISSI

Σε μεταγραφικό οργασμό οι «κιτρινόμαυροι».

Το όνομα του Ουριέλ Αντούνα είναι στην επικαιρότητα της ΑΕΚ, αφού όλα δείχνουν ότι η Ένωση ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ένα σπουδαίο ντιλ.

Οπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο «δικέφαλος» θα βγάλει από τα ταμεία του ένα ποσό στα 4,5 εκατ. ευρώ, το οποίο θα μοιραστούν οι δύο ομάδες (Κρουζ Αζούλ-Τσίβας Γκουαδαλαχάρα), με την πρώτη να διατηρεί και ένα ποσοστό από 20% έως 30% σε μελλοντική μεταπώληση του Αντούνα.

Το θέμα, βέβαια, είναι άλλο. Όπως προκύπτει, δύσκολα θα μείνει ο Ελίασον. Κι αν βάλετε και το σοβαρότατο ενδεχόμενο να αποχωρήσει κι ο Πινέδα, θα μιλάμε για δύο μεγάλες απώλειες για την ΑΕΚ του Αλμέιδα.

Θυμίζουμε πως ο Ελίασον έχει συμβόλαιο με την Ένωση έως το 2027 και το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα σενάρια για προτάσεις από το εξωτερικό. Μάλιστα, οι πιέσεις από Μεξικό μεριά ολοένα πληθαίνουν για τον Νίκλας Ελίασον και είναι κάτι που αναμένεται να μας απασχολήσει το προσεχές διάστημα.

Μη σας κάνει εντύπωση, δηλαδή, αν η ΑΕΚ ολοκληρώσει την απόκτηση του Αντούνια και ταυτόχρονα πουλήσει (και) τον Σουηδό παρά το γεγονός πως πριν από λίγους μήνες από την ομάδα έλεγαν πως δεν μπαίνει πωλητήριο στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News