Ολυμπιακός: Τη νύχτα μέρα έκαναν στη Ναύπακτο για τα ευρω-τρόπαια

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού μαζεύτηκαν κατά χιλιάδες στην παραλία Ψανή της Ναυπάκτου, με σκοπό να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τα σπουδαία ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε η ομάδα τους.

Περιοδείας συνέχεια για τα ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, με τον τελευταίο σταθμό να είναι η Ναύπακτος, εκεί που χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν για να θαυμάσουν τα αποτελέσματα των κόπων των παιχτών της ομάδας τους.

Μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία, συνόδευσε τα τρόπαια του Conference League και του Youth League μέχρι το σημείο που αυτά τοποθετήθηκαν, στην πολύ γνωστή παραλία της Ψανής. Εκεί ο κόσμος συνέρρευσε και βγήκε φωτογραφίες με τις δύο κούπες, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα για την αγαπημένη τους ομάδα.

Οταν έπεσε το φως, πολλά βεγγαλικά και καπνογόνα, έκαναν την εμφάνισή τους, δημιουργώντας ένα υπέροχο κλίμα. Παράλληλα, όπως συμβαίνει κάθε φορά, αρκετός κόσμος πέρασε από το κιόσκι που στήνει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για να πάρουν την κάρτα φιλάθλου για την σεζόν 2024-25 και να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό:

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News