MΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΕΝΤΙ: Η Σίτι εξαφάνισε από τη μπουτίκ τη φανέλα του
Ο αγγλικός σύλλογος μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Γάλλου ποδοσφαιριστή, τον έχει «εξαφανίσει» από παντού.
Η Μάνστστερ Σίτι, μετά την φυλάκιση του Μπέντζαμιν Μεντί αφαίρεσε από τη μπουτίκ του συλλόγου, φανέλες, κούπες και οτιδήποτε έχει σχέση με τον Γάλλο αμυντικό.
Ο 27χρονος ποδοσφαριστής κρίθηκε προφυλακιστέος και παραμένει στη φυλακή έως τις 15 Νοεμβρίου), μέχρι να εκδοθεί η τελική ετυμηγορία αναφορικά με τις κατηγορίες που τον επιβαρύνουν και αφορούν τέσσερις περιπτώσεις βιασμού και μία σεξουαλική επίθεση εναντίον τριών γυναικών. Μάλιστα, κατηγορείται πως διέπραξε τον τέταρτο βιασμό ενώ βρισκόταν έξω με εγγύηση εξαιτίας των άλλων τεσσάρων κατηγοριών.
Benjamin Mendy n’est plus sur le site de la boutique de Manchester City. ❌ pic.twitter.com/IYkWhclQsO
— BeFoot (@_BeFoot) September 14, 2021
Η Μάντσεστερ Σίτι, με ανακοίνωσή της την Πέμπτη 26/8, είχε γωνστοποιήσει ότι παύει από κάθε δραστηριότητα του συλλόγου τον 27χρονο παίκτη, λόγω των εξελίξεων.
Ενώ ο αγγλικός σύλλογος αρνήθηκε να σχολιάσει εκ νέου το θέμα, ο Μεντί θα τελεί υπό κράτηση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, ημερομηνία της επόμενης ακρόασης ενώπιον του δικαστηρίου του Τσέστερ.
Οι «πολίτες» αποφάσισαν να αποστασιοποιηθούν ακόμη περισσότερο, αφαιρώντας τον από το ηλεκτρονικό κατάστημα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Κόκκινη-μαρς χάρισε στον Καλάμπρια ο... ελίτ Λάμπρεχτς
- Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε στη μάχη της 4ης θέσης
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής
- Λουτσέσκου: «Είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε ροτέισον, δεν είναι εύκολο να χάνεις Μεϊτέ και Κωνσταντέλια»
- ΟΦΗ: Η πρώτη ομάδα εκτός Big-4 που νίκησε τον Λεβαδειακό!
