Παναθηναϊκός: Ανανέωσε τον Φικάι μέχρι το 2028

Παναθηναϊκός και Έλτον Φικάι ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι το 2028, σε μια κίνηση που δείχνει εμπιστοσύνη στα προϊόντα των ακαδημιών.

Ο Παναθηναϊκός επενδύει στο μέλλον όπως όλα δείχνουν, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών και σήμερα είχε σειρά ο 19χρονος άσσος, Έλτον Φικάι.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός θα συνεχίσει να φοράει την πράσινη φανέλα μέχρι το 2028. Είναι προϊόν των ακαδημιών του Παναθηναϊκόυ, μιας και άρχισε να παίζει εκεί από το 2018. Τη σεζόν που μας πέρασε ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας, εκεί που κατέγραψε 18 συμμετοχές.

Έχει αγωνιστεί μάλιστα και με την πρώτη ομάδα μέσα στην σεζόν και στο μέλλον ελπίζει ότι θα πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Οι δηλώσεις του Φικάι:

<<Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και εύχομαι να πετύχω σημαντικά πράγματα με την φανέλα του Παναθηναϊκού στο μέλλον.>>

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News