Παναθηναϊκός: Με την Μπότεφ στον 2ο προκριματικό του Europa League
Η Μπότεφ από την Βουλγαρία θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Η Μπότεφ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της απέναντι στην Μάριμπορ και μετά την νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι, προκρίθηκε έπειτα από την σημερινή (18/7) ισοπαλία τους με 2-2 στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.
Η Μάριμπορ προηγήθηκε με 1-0 στο 13′, όμως οι Βούλγαροι ανέτρεψαν το σκορ και με γκολ στο 48′ και το 60′ πήραν προβάδισμα. Οι Σλοβένοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά πριν την λήξη, όμως το τελικό 2-2 τους άφησε εκτός συνέχεις Europa League.
Το «τριφύλλι» θα υποδεχτεί την Μπότεφ, την Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 21:00, ενώ η ρεβάνς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί μία εβδομάδα αργότερα, την Πέμπτη 1 Αυγούστου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ελ Καμπί είναι ξανά εδώ και δεν χάνει το ντέρμπι!
- Αντριάνο Γιάγκουσιτς: Το σοκ με την πρόταση του Παναθηναϊκού - Το απίθανο παρασκήνιο της μεταγραφής
- Αρης Μεταγραφές: Συμφωνία με Κουαμέ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη
- Καιρός: Καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Πότε θα σημειωθούν έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλονίκη (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια
