Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Χάλασε του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ», σύμφωνα με τον Ρομάνο
Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται άλλον με τον 33χρονο επιθετικό.
Για «ναυάγιο» στην υπόθεση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ γράφει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε αναφέρει οριστικό ντιλ του Ολυμπιακού με τον 33χρονο φορ.
Με «τιτίβισμά» του, ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Μπρέθγουεϊτ επιστρέφει στη Βαρκελώνη, με σκοπό να κοιτάξει τις εναλλακτικές επιλογές του και να αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.
Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την περίπτωσή του και κοιτάζει τις εναλλακτικές για την ενίσχυση της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι η απόκτηση επιθετικού δεν έχει σχέση με τον Ελ Καμπί, ο οποίος θα παραμείνει στο λιμάνι της καρδιάς του.
🚨⛔️ Martin Braithwaite, flying back to Barcelona from Athens as Olympiacos deal currently on hold after problems on personal terms.
Braithwaite, considering other options as free agent. pic.twitter.com/6Uhf3yLbZt
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 20, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Τι ακριβώς θέλει να πετύχει στο Champions League;
- ΠΑΟΚ Παρασκήνιο: Οι κομβικές συζητήσεις του Αλέσιο Λίσι!
- Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη γιατί «δεν πάει άλλο» – Απεργούν δάσκαλοι και γιατροί, στάση εργασίας στο Δημόσιο
- Καιρός: Nεφώσεις με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Μπάγερν-Αρσεναλ και τα ΑΕΚ-Αντβέρπ, ΠΑΟΚ-Ουλμ
