ΑΕΚ: Νέο «όχι» για Πινέδα σύμφωνα με τα μεξικανικά Μέσα

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ
Απέρριψε την τελευταία πρόταση της Μοντερεί για Πινέδα η ΑΕΚ σύμφωνα με Μεξικανικά Μεσα ενημέρωσης.
Αρνητική φαίνεται να ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην τελευταία πρόταση της Μοντερεί για τον Ορμπελίν Πινέδα ύψους 7.5 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με Μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες La Republica και Plano Informativo, η «Ένωση» φέρεται να κλείνει οριστικά το θέμα Πινέδα αφού οι προτάσεις της Μεξικανικής ομάδας δεν είναι ούτε στα μίσα απο αυτά που απαιτούν οι «κιτρινόμαυροι» για την παραχώρηση του 28χρονου άσου.
Με τις ιστοσελίδες να αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι για τον Πινέδα, παρά την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Μεξικό. Ο Πινέδα θα παραμείνει στην Ελλάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
