ΑΕΚ: Νέο «όχι» για Πινέδα σύμφωνα με τα μεξικανικά Μέσα

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ
Απέρριψε την τελευταία πρόταση της Μοντερεί για Πινέδα η ΑΕΚ σύμφωνα με Μεξικανικά Μεσα ενημέρωσης.
Αρνητική φαίνεται να ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στην τελευταία πρόταση της Μοντερεί για τον Ορμπελίν Πινέδα ύψους 7.5 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με Μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.
Σύμφωνα με τις ιστοσελίδες La Republica και Plano Informativo, η «Ένωση» φέρεται να κλείνει οριστικά το θέμα Πινέδα αφού οι προτάσεις της Μεξικανικής ομάδας δεν είναι ούτε στα μίσα απο αυτά που απαιτούν οι «κιτρινόμαυροι» για την παραχώρηση του 28χρονου άσου.
Με τις ιστοσελίδες να αναφέρουν συγκεκριμένα:
«Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι για τον Πινέδα, παρά την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Μεξικό. Ο Πινέδα θα παραμείνει στην Ελλάδα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
