Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τα βρήκε με Μπράγκα για Ορτα, γράφει η O' Jogo - Δεν επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός
Δημοσίευμα της «O’ Jogo» καταγράφει πως ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αντρέα Ορτα!
Ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας, «O’ Jogo», ενημερώνει ότι ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Μπράγκα για την απόκτηση του Αντρέ Ορτα, κάτι που δεν επιβεβαιώνει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Το δημοσίευμα εξηγεί πως ο Πορτογάλος χαφ δεν έδωσε το παρών στη σημερινή προπόνηση και αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, που θα κοστίσει στον Ολυμπιακό το ποσό των 2.500.000 ευρώ στην Μπράγκα, συν άλλα 2.000.000 με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Παράλληλα η Μπράγκα θα διατηρήσει 15% ποσοστό μεταπώλησης.
Ο Αντρέ Ορτα είχε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 2 ασίστ στο β’ μισό της περσινής περιόδου με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Το σχετικό ρεπορτάζ της πορτογαλικής εφημερίδας δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του Ολυμπιακού κι όπως φαίνεται το θέμα έχει «ψωμί» ακόμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Basket League: Από τις ακαδημίες ως την ΕΡΤ, όλοι ένα βήμα μπροστά
- Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Γιώργου Μπαρτζώκα όταν τον έβριζε ο κόσμος του Παναθηναϊκού
- ΕΕΑ: Καλεί για εξηγήσεις τον Λιόλιο και τον Προμηθέα για ανάκληση πιστοποιητικού
- Ολυμπιακός: Τι ισχύει για Γιάρεμτσουκ και Ποντένσε
- Υπεράνω Όλων: Ο κόσμος του Ολυμπιακού δείχνει εμπιστοσύνη και είναι δίπλα στην ομάδα
