ΑΕΚ: Κατηγορηματική διάψευση για Σιόβα!

Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε κατηγορηματικά το οποιοδήποτε ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Σιόβα.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει τον Μιλάντ Μοχαμάντι, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει βάλει… stop.

Εσχάτως κυκλοφόρησε το όνομα του Δημήτρη Σιόβα ως υποψηφίου μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι στην Ενωση δεν… ψήνονται με τον 33χρονο σέντερ μπακ. Και έχουν τρεις βασικούς λόγους, όπως διαβάσατε στο sportday.gr.

Πρώτον, σε αγωνιστικό κομμάτι, ο Σιόβας είναι ένα αριστεροπόδαρο στόπερ, με την ΑΕΚ ήδη να διαθέτει τους αριστεροπόδαρους Λάτσι και Τζαβέλλα, συνεπώς δεν υπάρχει η «ανάγκη» για ένα τρίτο αριστεροπόδαρο στόπερ.

Δεύτερον, ο Σιόβας έχει συνδεθεί με την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια, καθώς έχει προκαλέσει τον κόσμο της Ένωσης με συμπεριφορές, δηλώσεις και χειρονομίες.

Τρίτον, ο εκπρόσωπος του Δημήτρη Σιόβα, Ίλια Ίβιτς μπορεί να αποχώρησε από την ΑΕΚ χωρίς μεγάλες εντάσεις, όμως οι σχέσεις του με την ομάδα είναι ψυχρές και δεν υπάρχει διάθεση να ανοίξουν παρτίδες μαζί του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε το οποιοδήποτε φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον διεθνή στόπερ που μετά την αποχώρησή του από την Ουέσκα ακόμα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Παράλληλα, άφησε να εννοηθεί πως δεν θα γίνει 15η μεταγραφή και πως οι κινήσεις ολοκληρώνονται με την απόκτηση του Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News