Super League: Η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική
Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά την πρώτη αγωνιστική στην Stoiximan Super League, εν αναμονή και της τελευταίας αναμέτρησης ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία.
Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω απέναντι στον ΟΦΗ, επικρατώντας με 3-0 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, λόγω της διαφοράς τερμάτων.
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Αστέρας πήραν επίσης τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε Βόλο, Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα και ισοβαθμούν με την Ενωση.
Τα παιχνίδια Ατρόμητος – Αρης και Λεβαδειακός – Καλλιθέα έληξαν ισόπαλα, με τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Ετσι οι πράσινοι του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκονται ήδη στο -3 από την κορυφή και τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, όντας στην 12η θέση.
Δείτε την βαθμολογία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Γιώργος Μπαρτζώκας: Δεν είναι απλώς ένας προπονητής του Ολυμπιακού
- Ντάνιελ Καστελάνι: «Έφυγε» από τη ζωή ο σπουδαίος προπονητής
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ημέρα Ντε Φράι - Πως πείστηκε ο Ολλανδός στόπερ, ποιες οι απολαβές του
- Αρης: Σκληρή μάχη με το ΝΒΑ για τον Ρόμπινσον-Ερλ
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε τη μάχη Εμπαπέ - Χάαλαντ και το Ράλι Ακρόπολις
