ΠΕΛΕ: «Έχω πολλή διάθεση να παίξω ένα ακόμη 90λεπτο»

Είναι πολύ χαρούμενος ο Πελέ που έχει βγει απο τη ΜΕΘ και έστειλε το δικό του μήνυμα λέγοντας πως δεν βλέπει την ώρα να αγωνιστεί για ακόμη 90 λεπτά.

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο, δεν σταματά ποτέ για τον Πελέ. Φαίνεται να είναι καλά στην υγεία του και να ξεπερνά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε εδώ και δύο εβδομάδες.

Ο Πελέ είχε υποβληθεί σε επέμβαση για να αφαιρέσει τον όγκο στο έντερο και μετά απο «μάχη» επανήλθε και μάλιστα, δριμύτερος!

Η ανάρτηση που έκανε μέσω Instagram, απέδειξε πως είναι υγιέστατος και πως θα ήθελε να παίξει ακόμα 90 λεπτά έχοντας την αγάπη του κόσμου, μαζί του.

Αναλυτικά, ανέφερε: «Φίλοι μου, αυτό είναι ένα μήνυμα για τον καθένα σας. Μην νομίζετε ότι δεν έχω διαβάσει τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που έχω λάβει εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον καθένα από εσάς, που αφιερώσατε ένα λεπτό από την ημέρα σας για να μου στείλετε θετική ενέργεια. Αγάπη, αγάπη και αγάπη! Έχω ήδη βγει από τη ΜΕΘ και βρίσκομαι στο δωμάτιό μου. Συνεχίζω κάθε μέρα πιο χαρούμενος, με πολλή διάθεση να παίξω ένα ακόμη 90λεπτο, συν τον επιπλέον χρόνο. Θα είμαστε σύντομα μαζί»!

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pelé (@pele)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News