Συναγερμός στην Ρεάλ Μαδρίτης: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα ο Μπέλιγχαμ
Πληγή για την Ρεάλ Μαδρίτης που θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός εκ των κορυφαίων παικτών της, για τουλάχιστον ένα μήνα.
Και ξαφνικά… συναγερμός για την Ρεάλ Μαδρίτης που θα πορευτεί για τουλάχιστον ένα μήνα, χωρίς τον Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο Άγλλος ποδοσφαιριστής, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της προπόνησης στο πέλμα, κάτι που φυσικά σημαίνει ότι θα απουσιάσει και απο την Εθνική του ομάδα στην πρεμιέρα της στο Nations League.
Αρχικά αν και ο τραυματισμός του δεν φαινόταν σοβαρός, στην συνέχεια, έπειτα απο εξετάσεις, διαπιστώθηκε ο τραυματισμός στο πελματιαίο λεπτό μυ του δεξιού ποδιού, κάτι που θα τον θέσει νοκ-άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα.
Μάλιστα τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσίασαν όλα τα παιχνίδια που θα απουσιάσει ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης:
Ο Μπέλιγχαμ θα χάσει σίγουρα τα ματς με τη Βαγιαδολίδ (25/8), τη Λας Πάλμας (29/8) και την Μπέτις (1/9) στη La Liga, ενώ θα απουσιάσει και από την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Nations League κόντρα στην Ιρλανδία (7/9). Πιθανό είναι να να χάσει και τα ματς με Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ, ενώ χρειάζεται ένα… θαύμα για να αγωνιστεί και στην 1η αγωνιστική του League Stage στο Champions League.
🚨 Jude Bellingham will 100% MISS:
vs. Valladolid
vs. Las Palmas
vs. BetisPOTENTIALLY:
vs. Sociedad
vs. Espanyol pic.twitter.com/FBALqStkzY— Madrid Xtra (@MadridXtra) August 23, 2024
Η ανακοίνωση της «Βασίλισσας» για τον τραυματισμό του Μπέλιγχαμ:
«Μετά από εξετάσεις που έγιναν σήμερα στον παίκτη μας Τζουντ Μπέλιγχαμ, διαγνώστηκε με τραυματισμό στον πελματιαίο λεπτό μυ του δεξιού του ποδιού».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ανακούφιση με Γιάγκουσιτς
- Μήνυμα ενότητας από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλους: «Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι»
- Γιώργος Χελάκης: Ο Ολυμπιακός άντεξε στην... κατηφόρα και βρήκε τις λύσεις
- Βικτώρια Δέλλα: Το μήνυμά της για τον μήνα της μάχης κατά του Καρκίνου του Μαστού
- Ολυμπιακός: Τι άλλο να κάνει, σπαθιά να καταπιεί;
