Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στην Κύπρο ο Αϊτόρ
Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Λάρνακας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αϊτόρ Κανταλαπιέρα, με τον Ισπανό να τα βρίσκει σε όλα με την Κυπριακή ομάδα. Απομένει μόνο να φανεί αν θα γίνει κάτοικος Λάρνακας ως δανεικός ή ως ελεύθερος.
Συμπαίκτης του Γιώργου Αθανασιάδη αναμένεται να γίνει ο Αϊτόρ, με την ΑΕΚ Λάρνακας να είναι έτοιμη να ολοκληρώσει ακόμα μια προσθήκη απο την Super League.
Ο 28χρονος εξτρέμ που τέθηκε εκτός πλάνων του Ντιέγκο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό φέρεται να τα έχει βρεί σε όλα με την κυπριακή ομάδα, με το μόνο που απομένει να φανεί να είναι αν ο Αϊτορ θα γίνει κάτοικος Λάρνακας με ελεύθερη μεταγραφή ή με τη μορφή δανεισμού, αν και δεδομένου οτι το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι του 2025, το πρώτο σενάριο φαντάζει πιο πιθανό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αταμάν: «Κερδίσαμε την πρωτοπόρο και δείχνει τη δυναμική μας»
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Μεταγραφές χωρίς συνεννόηση
- Μεντιλίμπαρ: Τι δώρο ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη
- Ολυμπιακός: Ο Λαρεντζάκης δεν είναι «αυτός που δεν παίζει»
- Μπαρτζώκας: «Να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας»-Η εξήγηση για την ήττα από τη Βαλένθια
TAGS
# Super League
# Α' Εθνική Κύπρου
# ΑΕΚ Λάρνακας
# Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα
# Αϊτόρ Κανταλαπιέρα
# Μεταγραφές
# Παναθηναϊκός
# Ποδόσφαιρο
# Πρωτάθλημα Κύπρου Cyta
