ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ: Θέλει... reunion με τον Λεβαντόφσκι
Ο άσος της Μπάγερν όπως όλα δείχνουν θέλει να αποχωρήσει από την Γερμανία, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά μαζί του
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μοχάνου είχε εκφράσει στο παρελθόν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον Γιούργκεν Κλόπ να… τρίβει τα χέρια του. Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα της Sky Sports, ο Γερμανός τεχνικός θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον «Λέβα» και επιθυμεί να τον δει με την φανέλα της Λίβερπουλ.
Ο προπονητής των «ρεντς» θέλει μία δραστική λύση στην επιθετική γραμμή της ομάδας και αναζητά έναν παίκτη διαφορετικό από τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο. Αυτό που ζητά λοιπόν, φαίνεται πως το έχει ο άσος της Μπάγερν, ο οποίος είχε αιτηθεί να αποχωρήσει πριν αρχίσει η σεζόν, με τους Βαυαρούς ωστόσο να μην κάνουν δεκτό το αίτημά του.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Λίβερπουλ θα κάνει κίνηση για την απόκτηση του Πολωνού την νέα σεζόν, καθώς φέτος η μόνη μεταγραφή που πραγματοποίησε ήταν εκείνη του Ιμπραχίμα Κονατέ για το κέντρο της άμυνας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
