ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ: Ο κόσμος τίμησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς
Είχε συνδυάσει απόλυτα το όνομά του με τον Ολυμπιακό και ο κόσμος τον τίμησε…
Την ημέρα που ο Ολυμπιακός είχε να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα του Europa League, υπήρξε μία δυσάρεστη είδηση. Η είδηση του θανάτου του Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Ο Σέρβος προπονητής είχε «υπηρετήσει» τον Ολυμπιακό δύο φορές από τον πάγκο της ομάδας, κατακτώντας μάλιστα ισάριθμες Euroleague, σε Ρώμη και Κωνσταντινούπολη το 1997 και το 2012 αντίστοιχα.
Όλος ο Ολυμπιακός, ΚΑΕ, ΠΑΕ και Ερασιτέχνης εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Το βράδυ της ίδιας ημέρας και όταν ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι οργανωμένοι οπαδοί φώναξαν ρυθμικό το όνομα του Σέρβου προπονητή. Τιμώντας έτσι τη μνήμη του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος είχε συνδυάσει το όνομά του με τους «ερυθρόλευκους» και τις επιτυχίες που είχε με τον σύλλογο του Πειραιά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
