Μπαρτσελόνα: Θέλει να «δέσει» τον Γιαμάλ ως το 2030!

Ο 17χρονος Λαμίν Γιαμάλ τρελαίνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με την Μπαρτσελόνα να είναι πρόθυμη να του προσφέρει νεό συμβόλαιο «δένοντας» τον για πάντα…ή τουλάχιστον για αρκετά χρόνια.

Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει την ανοδική πορεία μετά το Euro 2024. Σε πέντε εμφανίσεις φέτος στην La Liga ο 17χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα μετράει ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, με την διοίκηση των «Καταλανών» να είναι διατεθειμένη να τον επιβραβεύσει με νέο συμβόλαιο.

Το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ λήγει το 2026, με τους «Μπλαουγκράνα» να είναι έτοιμοι να του προσφέρουν αρχικά μια τεράστια αύξηση στις αποδοχές του, που είναι αυτή τη στιγμή… μόλις 1,5 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με την Marca, το επόμενο καλοκαίρι που ο Γιαμάλ θα γίνει 18 ετών, αναμένεται να υπογράψει επέκταση ως το 2030. H Marca αποκαλύπτει επίσης ότι ηδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τον ατζέντη του Γιαμάλ, Ζόρζε Μέντες,. Άλλωστε ο ίδιος ο Γιαμάλ έχει αναφερθεί στο ενδεχόμενο να μείνει για πάντα στην Βαρκελώνη και να γίνει θρύλος του κλάμπ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News