Παναθηναϊκός AKTOR: Με θήκη κινητού άλλης ομάδας, εμφανίστηκε ο Σαρπ Αταμάν!
Ενα απρόοπτο σκηνικό, αποκάλυψε την θήκη του κινητού του γιου του Εργκιν Αταμάν, Σαρπ, η οποία δεν έχει τα χρώματα του Παναθηναϊκού, αλλά μιας άλλης ομαδας.
Ο Σαρπ Αταμάν έχει δηλώσει επανειλημμένως την στήριξή του στον Παναθηναϊκό, όμως δεν φαίνεται να λησμονεί την προηγούμενη ομάδα που υπηρέτησε ως προπονητής ο πατέρας του, Εργκιν, την Ανατολού Εφές.
Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός και πολύ αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού, Σαρπ, δημοσιοποίησε το πρώτο του βίντεο στο νέο του κανάλι στο Youtube, κάνοντας τουρ στο γήπεδο των «πρασίνων».
Μέσα σε αυτό το βίντεο, έχει μια στιγμή που βρίσκεται στο γυμναστήριο με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και την ώρα που αντικατοπτρίζεται σε έναν καθρέπτη, φαίνεται η θήκη του κινητού του, η οποία έχει τον Βασίλιε Μίσιτς, τον Σέιν Λάρκιν και φυσικά τον πατέρα του, Εργκίν Αταμάν, αγκαλιά με την κούπα της Euroleague.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
