ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ: «Τραγουδούσατε το όνομά μου κι αφού έχασα το πέναλτι»
Ο Δημήτρης Πέλκας δεν μπόρεσε να χαρίσει την νίκη στην ομάδα του, με τους φιλάθλους ωστόσο να τον αποθεώνουν και να δείχνουν την αγάπη τους για όσα έχει προσφέρει στην Φενέρ ο πρώην πάικτης του ΠΑΟΚ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φενέρμπαχτσε έμειναν ισόπαλες, κάνοντας έτσι ένα μεγάλο… δώρο στον Ολυμπιακό. Μοιραίος για την ομάδα της Τουρκίας ήταν ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος αστόχησε από την άσπρη βούλα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και η Φενέρ δεν μπόρεσε να αποσπάσει τους τρεις βαθμούς.
Αμέσως μετά την λήξη του ματς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Δημήτρης Πέλκας, προχώρησε σε μία πολύ γλυκιά ανακοίνωση προς τους φίλους της ομάδας. Ο κόσμος που ήταν στις εξέδρες φώναζε «Πέλκας, Πέλκας», ακόμη και μετά το πέναλτι, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να τους ευχαριστεί για την στήριξή τους.
«Τραγουδούσατε το όνομά μου ακόμη και μετά το χαμένο μου πέναλτι. Αυτό δείχνει τον σεβασμό και τη στήριξή σας προς το πρόσωπό μου. Θα ανταποδώσω σίγουρα αυτή τη στήριξη. Αυτή είναι μόλις η αρχή της σεζόν και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια, όπου θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό μου κι επιστρέφω στο χορτάρι υγιής και δυνατός. Σας ευχαριστώ και πάλι για τη στήριξη»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
