Αρης: Γίνεται 200άρης ο Κουέστα με Καλλιθέα!
Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Αρη, αλλά ο Χουλιάν Κουέστα, που είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία, θέλει μία ακόμα για τις κάνει 200!
Ο Χουλιάν Κουέστα κράτησε ανέπαφη την εστία του το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Λαμία και δεν χρειάστηκε να ιδρώσει ιδιαίτερα για να το καταφέρει.
Ο 33χρονος Ισπανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι τις 199 συμμετοχές και πλέον θέλει μία ακόμα, κόντρα στην Καλλιθέα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να φτάσει τις στρόγγυλες 200.
Ο Κουέστα γράφει ρεκόρ με κάθε εμφάνιση, καθώς από τον περασμένο Απρίλιο έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στον Αρη, αφήνοντας πίσω του τους Ντάρσι Νέτο (187) και Αρτούρ Λεκμπέλο (186).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
