Αρης: Γίνεται 200άρης ο Κουέστα με Καλλιθέα!
Ο Λίντσεϊ Ρόουζ έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα του Αρη, αλλά ο Χουλιάν Κουέστα, που είναι ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία, θέλει μία ακόμα για τις κάνει 200!
Ο Χουλιάν Κουέστα κράτησε ανέπαφη την εστία του το περασμένο Σάββατο κόντρα στη Λαμία και δεν χρειάστηκε να ιδρώσει ιδιαίτερα για να το καταφέρει.
Ο 33χρονος Ισπανός τερματοφύλακας συμπλήρωσε στο συγκεκριμένο παιχνίδι τις 199 συμμετοχές και πλέον θέλει μία ακόμα, κόντρα στην Καλλιθέα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να φτάσει τις στρόγγυλες 200.
Ο Κουέστα γράφει ρεκόρ με κάθε εμφάνιση, καθώς από τον περασμένο Απρίλιο έγινε ο ξένος με τις περισσότερες συμμετοχές στον Αρη, αφήνοντας πίσω του τους Ντάρσι Νέτο (187) και Αρτούρ Λεκμπέλο (186).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
